Get Adobe Flash player

Tips! Autoairco  Uden

Instappen en ontspannen

Zorg voor een optimaal klimaat in uw auto, zodat u geconcentreerd kunt rijden en uw passagiers kunnen ontspannen. Het optimale klimaat in uw auto, ook onderweg naar uw vakantieadres!

Fris aankomen op kantoor

Wie beroepsmatig onderweg is, komt met een airco fris en uitgerust aan op kantoor of een zakelijk gesprek. Zonder transpiratie en kreukels, wakker en geconcentreerd! Fris en veilig, voor een goede start op weg naar kantoor of een zakelijk gesprek!

Gezond de winter door

Koude, natte winterlucht laat de ramen beslaan. Een airconditioner zorgt ook in de winter voor een goed zicht en verhindert een al te hoge luchtvochtigheid in de auto. Behaaglijkheid en goed zicht in ieder jaargetijde!

Koele lucht, ook in gesloten toestand

Wat doet een bestuurder bij hitte in het stadsverkeer, of in een koud en vochtig seizoen? Schakel de airco, die zorgt immers ook in een gesloten auto voor frisse lucht en een koel klimaat.

Gezond en veilig

Concentratie en reactiesnelheid van de bestuurder zijn sterk afhankelijk van klimatologische omstandigheden. Er wordt gewaarschuwt voor ritten in oververhitte auto’s en de gevaren van al te hoge luchtvochtigheid in het auto interieur. Airconditioning op maat, voor hoge concentratie en snelle reactie!

Tocht zeker vermijden

Plaatselijke afkoeling, stramme spieren en reuma zijn eventuele gevolgen. Daarom dient de luchtcirculatie in de auto zo laag mogelijk te worden gehouden. Alleen een airco garandeert constante frisse luchtaanvoer zonder een “stijve nek”. Lage luchtcirculatie voorkomt ongezonde tocht!

Autorijden met overzicht

Zelfs bij een hoge luchtvochtigheid en rondom beslagen ramen is het voldoende om de A/C knop in te drukken. In combinatie met de voertuigverwarming heeft u in een handomdraai weer volledig zicht. Met een aircosysteem is vrij zicht geen probleem!

Nare luchtjes

Heeft u last van nare luchtjes in de auto dan is waarschijnlijk de verdamper van de airco vervuild met bacterie aangroei. D.m.v. ultrasone reiniging bent u een jaar lang verlost van dit probleem. Nare luchtjes in de auto? Niet nodig door optimale behandeling!

 

Verhoog uw rijcomfort met de Tips van Autoairco Uden!

 


Nare luchtjes? Airco reinigen!!!

Advies? Reparatie? Bel Toon! 0653846485

Het weer vandaag!


Website van Auto Airco Station Uden.

Copyright © 2024. All Rights Reserved.